top of page

Awana Påskesamlinger!

Vi går en annerledes påske i møte i år. Den store kristne høytiden må vi i år feire hjemme. Høytiden er like stor, selv om vi må være hjemme. Nå blir det vårt ansvar å sørge for at høytiden får plass i familien. Heldigvis er internett fullt av gode råd og tips. Jeg håper at hver eneste familie som hører til på Ålgård Bedehus tar påskefeiringen med seg hjem, slik at alle barna fortsatt får høre påskeevangeliet forkynt. Vi som foreldre får plutselig nye roller som lærere, aktivitetsledere og forkynnere for egne barn. Det er både uvant og slitsomt, men samtidig en glimrende mulighet til å engasjere seg i alle områder av barnas liv.

Vi i Awana Norge (som jeg er så heldig å få være en del av) har laget fire påskesamlinger for hver av helligdagene. Hovedmålgruppa er Sparks, men forhåpentligvis kan både eldre og yngre ha glede av samlingene. Samlingene er filmet og blir lagt ut på facebooksiden til Awana Norge;

Samlingene består av en intro, en kort undervisning, bønnetips, tips til aktivitet og et samtaleark som kan brukes i etterkant. I tillegg ligger det tegneark som kan skrives ut for de som ønsker det. Alt ligger tilgjengelig ved å klikke på linken over. Samlingene blir lagt ut på facebook-sidene til Awana på de aktuelle dagene i påsken.

Jeg håper dere vil bruke det nå i disse påskedagene.

Ønsker dere alle en riktig god påske!

Siste innlegg
Arkiv
bottom of page