Siste innlegg

Gudstjeneste søndag 20.sept kl. 11

17.09.2020

Velkommen til Gudstjeneste i Norkirken Ålgård på søndag!

Barna møter direkte til Awana søndagsskole.

Vi får besøk av bibelskolen i Grimstad!

På grunn av korona- situasjonen må vi gjøre en del smittevern tiltak på Bedehuset. Vi prøver å gjøre dette så enkelt og smidig som mulig. De største utfordringene vi har er å klare å holde tilstrekkelig avstand ved registreringen før gudstjenesten begynner. Derfor oppfordrer vi folk til å komme i god tid, slik at ikke alle kommer tre minutter før gudstjenesten begynner Det vil være til stor hjelp for oss at vi beregner litt ekstra tid i disse koronatider. Dere vil også se at stolene i møtesalen er satt opp i to og firer rekker. Dette er for å få inn flest mulig og samtidig ivareta smitteverns reglene. Så hvis en kommer to sammen, setter en seg på en toer-rad, kommer en tre eller fire, på en firer rad. Og det er fint om vi fyller opp salen forfra, da er det litt enklere for dem som gjerne ikke går hos oss til vanlig .

Hjertelig velkommen til gudstjeneste i Norkirken, og tusen takk for at dere er med på lage gode felles løsninger for å kunne samles.

Siste nyheter

Adresse: Krambugata 2, 4330 Ålgård