Gudstjeneste 18.oktober kl. 11!


På grunn av korona- situasjonen må vi gjøre en del smittevern tiltak på Bedehuset. Vi prøver å gjøre dette så enkelt og smidig som mulig. De største utfordringene vi har er å klare å holde tilstrekkelig avstand ved registreringen før gudstjenesten begynner. Derfor oppfordrer vi folk til å komme i god tid, slik at ikke alle kommer tre minutter før gudstjenesten begynner Det vil være til stor hjelp for oss at vi beregner litt ekstra tid i disse koronatider. Dere vil også se at stolene i møtesalen er satt opp i to og firer rekker. Dette er for å få inn flest mulig og samtidig ivareta smitteverns reglene. Så hvis en kommer to sammen, setter en seg på en toer-rad, kommer en tre eller fire, på en firer rad. Og det er fint om vi fyller opp salen forfra, da er det litt enklere for dem som gjerne ikke går hos oss til vanlig .

VELKOMMEN!!!

Siste innlegg
Arkiv

Siste nyheter

Kontaktinfo

Adresse: Krambugata 2, 4330 Ålgård

Mail: post@norkirkenalgard.no

Kontakt ledelse/ansatt

Kontakt tjenestegrupper

Øvrig kontaktinfo: Kontakt