Bibelleseplan til alle medlemmer i Norkirken!


Bibelleseplaner til alle medlemmer Norkirken Ålgård har kjøpt inn en enkel bibelleseplan til alle medlemmer i Norkirken Ålgård. Den følger kirkeårets tekster, som vi i hovedsak følger på våre gudstjenester, og kan også være et fint hjelpemiddel til å bruke i huskirkene. Vi har også laget til en liten bønneliste i permen på bibelleseplanen med noen bønnemner for hver dag i uken tilknyttet Bedehuset. Medlemmer kan hente bibelleseplanen på de neste gudstjenestene, på kontoret til Mia, sende en epost til post@norkirken.no eller sende en SMS til 40545815, så kan vi være behjelpelig med å legge den i postkassen din.

Siste innlegg
Arkiv

Siste nyheter

Kontaktinfo

Adresse: Krambugata 2, 4330 Ålgård

Mail: post@norkirkenalgard.no

Kontakt ledelse/ansatt

Kontakt tjenestegrupper

Øvrig kontaktinfo: Kontakt