Covid-19 oppdatering fra Norkirken

Covid 19 er over oss igjen og vi opplever at samfunnet stenger ned. For oss som menighet betyr dette at vi må avlyse våre gudstjenester inntil videre. Vi vil komme tilbake med mer informasjon så fort ting endrer seg. Hva gjelder ungdoms- og barnearbeid, kommer Mia og staben til å legge ut mer informasjon om dette i de forskjellige gruppene. Vi håper at flest mulig bruker anledningen til å samle seg digitalt i bibelgrupper og huskirker slik at dere får noe åndelige føde i denne tiden. Bibelleseplanen vi har gitt ut kommer dere til å treffe på digitalt vis i de nærmeste ukene. Gled dere til det. Har du ikke bibelleseplanen kan du ta kontakt med Mia på 970 93 674. Husk å be for arbeidet, at vi må få være en del av Guds plan, våre ansatte, alle frivillige medarbeidere og deres ledere, be om Guds velsignelse over vår menighet og arbeidet på Bedehuset!

Siste innlegg

Siste nyheter