top of page

Byggeklossen

Endelig er det onsdag og oddetallsuke! Vi skal på Byggeklossen! Klokka nærmer seg 09:30 og forventningsfulle går vi opp trappa til 2. etasje på Ålgård bedehus.

"Velkommen" sier noen voksne i gangen mens vi slenger av oss jakker og sko, og løper inn på lekerommet! Det er så kjekt å treffe alle barna på byggeklossen, og vi leker med duplo, togbanen, klosser, og med dukker og lekekjøkken inne i det lille huset.

Det er trygt at mor eller far er med meg, og de tar seg gjerne en gratis kaffikopp og prater med alle de andre foreldrene mens vi leker. Vi leker også inne i det store rommet. Der hopper, balanserer og danser vi til musikk! Etter en stund finner vi hver vår grønne stol og setter oss klar for samling. I samlingen leser vi en fortelling om Jesus fra barnebibelen, og så får noen trekke sangkort og så synger vi sanger om Gud og Jesus. Etterpå finner vi fram matpakken vår og spiser lunsj sammen. Plutselig er det slutt og vi må reise hjem, da blir vi litt lei oss, men så gleder vi oss til neste gang! Så håper vi at det kanskje kommer noen nye barn da! Alle er kjempe velkomne! Det koster ingenting og vi har det kjempegøy! Kom og bli med!

Siste innlegg
Arkiv
bottom of page